Anbefalede hoteller og resorts på den thailandske ø Koh Chang

Hjem  

På Koh Changs vestlige side finder du en lang, skøn strandstrækning, hvor der findes adskillige luksuriøse og komfortable overnatningsmuligheder. De kan alle bryste sig af havudsigt og et fantastisk syn, når solen om aftenen synker ned i havet. Strækningen har fem strande som går fra nord mod syd og alle har sin egen charme og et pænt antal resorter. Her er vores anbefalinger til gode resorter at vælge.

White Sand Beach

White Sand Beach er en populær strand på Koh Chang og den livligste. Den strækker den sig fra en tange, der går ud i det nordvestlige hjørne og et stykke ned langs vestkysten. White Sand Beach er den strand, der er tættest på de tre færgelejer i nord, hvorfra du kan tage færger til fastlandet og stranden starter med et udsigtspunkt i nord. Den er også tæt på et af de steder inde i landet, hvor der er mulighed for at ride på elefanter.

Restauranter, pub'er, butikker og banker er lige ved hånden ude langs hovedvejen, som går mod øens sydlige ende og befinder sig tæt på stranden og resorterne. Når du går langs stranden vil du finde talrige butikker og boder med mad. På stranden er det muligt at spille volleyball og andre spil, da stranden er bred, og flere steder finder du små massagebikse.


KC Grande Hotel & Resort

KC Grande Hotel & Resort er et fir-stjernet hotel og det er placeret i den nordligste ende af stranden. Der er masser af muligheder for at slappe af og hygge sig på stranden med skøn udsigt til de blå bølger, men du er også tæt på livet ude ved hovedvejen med dens shopping-muligheder. KC Grande ligger helt ned til vandet og der er bungalows og værelser med havudsigt, udsigt til resortets egen anlagte have eller til de frodige grønne bjerge ind mod centrum af øen. De er alle luksuriøse og rummelige og du kan nyde dine aftensmåltider på hotellets sea food restaurant beliggende på selve stranden. Blandt hotellets faciliteter tæller blandt andet pool, jacuzzi, fitnessrum, sauna og et lille bibliotek, hvor ting som bøger, aviser og dvd'er kan lejes.

Nord for KC Grande ligger andre hoteller, blandt andet Baan Sansabay Resort.


Koh Chang Lagoon Resort

Syd for finder du Koh Chang Lagoon Resort, som byder på mad og drikke på stranden i aftentimerne. Stranden tilhørende resortet er 150 meter lang og på hotellet kan du vælge mellem hyggelige bungalows og rummelige, lyse hotelværelser. Du har rig lejlighed til at nyde havet fra hotellet for det når helt ned til vandet, hvor blot en smal stribe strand adskiller hotel og vand (afhængig af tidevandet veksler afstanden noget). Hotellet har restaurant, bar og konferencerum og ligger i gåafstand fra vejen, hvor der er yderligere mulighed for shopping og restaurantbesøg.


Koh Chang Kacha Resort & Spa

Et andet resort på White Sand Beach er Koh Chang Kacha Resort & Spa. Det ligger på den mellemste del af stranden og helt oppe ved vejen, men stadig tæt på vandet. Som navnet afslører, kan du på dette resort finde pleje for krop og sjæl ikke blot ved stranden og havet, men også i hotellets spa-afdeling. Hotellet er holdt i nyt thailandsk design og består af 89 værelser/bungalows, alle med skøn udsigt til enten strand eller frodig have og en del med egen udendørs terrasse. Her er også fitnesscenter, poolen er i to niveauer og med vandrutschebane, og der er karaoke-rum.

I nærheden af disse resorter ligger adskillige andre, såsom Mac Resort Hotel og Banpu Koh Chang.

Laem Chaiyachet

I den sydlige ende møder White Sand Beach stranden Laem Chaiyachet og her finder du Coconut Beach Resort.

Stranden befinder sig på en klippetange og her er ideelt at nyde såvel solnedgangen i vest som solopgangen over øens østlige side. Herudover er et populært fiskested, hvor du kan stå på klippegrunden og fiske, og der er bygget en fiskebro i nærheden. Samtidig kan du indtage synet af et par tropisk grønne klippeøer i det turkise vand ud for kysten.


Coconut Beach Resort

Coconut Beach Resort er bygget op om en tropisk have og har bungalows udsmykket og indrettet efter autentisk thailandsk stil. Eftersom det befinder sig nogenlunde midt på den vestlige kyst, finder du her et hotel i fredfyldte omgivelser og rig natur. Samtidig er der højst 15 minutters kørsel havnene i den nordlige ende af øen. Blot en gåtur på 50 meter bringer dig fra hotellet til den næste hvide sandstrand på kysten, Klong Prao Beach. En af dagene kan du eventuelt vælge at tage de ca. 3 km ind i landet, hvor et af øens brusende vandfald er at finde. Herfra kan du vandre videre til endnu et vandfald yderligere tre-fire kilometer ovre mod øens østlige side.

På den ene side er resortet en kort afstand derfra flankeret af Remark Cottage Resort og Jane Chalet Resort. En ganske kort distance mod syd finder du Koh Chang Paradise Resort, som du kan læse nærmere om i det følgende afsnit.

Klong Prao Beach

Den næste strand på kyststrækningen er Klong Prao Beach, som dækker den centrale del af kystområdet. Denne fire km lange strand er kendetegnet ved en idyllisk atmosfære med både hvid sandstrand og klippelandskab. Ligesom Laem Chaichayet befinder stranden sig tæt på øens vandfald inde i regnskoven midt på Koh Chang. Samtidig er der mulighed for elefant-trekking lige bag striben af hoteller, som ligger ud til stranden.

Stranden er delt i tre, dels af en udløber fra vandfaldet og længere sydpå af en kanal. Du har derfor her en unik lejlighed for at nyde vandet både i form af havet og floden. Der er gode muligheder for blandt andet at sejle i kano eller kajak og tage ud til de to nærliggende småøer, hvor der er særligt spændende at snorkle.


Panviman Resort

På stranden finder du Panviman Resort, som byder på en smuk og rolig atmosfære og forskellige spa behandlinger. De 50 værelser er situeret i en frodig, tropisk have og alle værelser har egen balkon og er rummelige. Der er mulighed for at sejle i kajak, køre mountainbike, snorkle og dykke og for guidede ture rundt på øen. På hotellet er der pool, jacuzzi, sauna, massage, bibliotek og udlejningskajakker. Stedet har en stor restaurant med havudsigt og mange forskellige retter. På særlige aftner serveres der grillet sea food på stranden foran hotellet.

Det ligger tæt på resortet Aana, som befinder sig på den anden side af den lagune, der skærer ind gennem landet fra havet, og Ramayana Resort er det næstnærmeste.


Koh Chang Paradise Resort & Spa

Beliggende på denne strand er også Koh Chang Paradise Resort & Spa, som er et hotel med 70 værelser og adskillige spa-faciliteter. Således kan du vælge mellem urtedampbad, holistisk eller ayurvedisk (indisk traditionel) massage, behandlinger der modvirker appelsinhud og gør huden fast, og du kan få ordnet negle og få voksbehandlinger. Alle værelser og bungalows har god udsigt. Hotellet tilbyder babysitting og har en læge på tilkaldevagt. Der er pool med tilhørende snack-bar og hotellets ene restaurant serverer grillet sea food. Den anden restaurant tilbereder udsøgt thailandsk mad og til tider mad fra andre lande.

Kae Bae Beach

Efter en kortere strækning kommer Kae Bae Beach, som bliver holdt med selskab af en del småøer spredt beliggende ud for kysten. Den ene lille ø, Koh Man Nai, kan du vade ud til, når det er lavvande og i havet omkring disse øer er der gode muligheder for dykning. Stranden ligger ikke langt fra den nord-sydgående vej og er så tæt kranset af palmetræer og anden bevoksning, at disse flere steder danner et udhæng over sandet, hvor du kan nyde skyggens kølighed og eventuelt holde picnic. Der er dog også masser af solrige områder, hvis du har lyst til at nyde varmen og forgylde din kulør. På stranden finder du et rigt udvalg af spisesteder, hvor lette måltider og drinks fås.


Koh Chang Cliff Beach Resort

I den nordlige ende af denne strand kan anbefales Koh Chang Cliff Beach Resort. Et hotel, der byder på frodig flora og fauna og dermed et rigt liv af fugle og aber i området. Hotellet benytter sig primært af personale bestående af økonomisk dårligt stillede personer fra nærområdet med det formål at skabe bedre vilkår for lokalbefolkningen. Hotellet har en pool på et klippefremspring, hvorfra du kan nyde solnedgangen optimalt. Resortet har selv en restaurant og der er mange restauranter i nærområdet. Mod nord grænser hotellet op til det 4,5-stjernede Amari Emerald Resort og mod syd Chang Park Resort & Spa.


The Chill Koh Chang

Dernæst kommer The Chill Koh Chang, som er holdt i en elegant og moderne stil. En forfriskende blå pool løber langs alle værelser, således at du med blot få skridt er ude ved poolen uanset, hvor på hotellet, du bor. Hele hotellet inklusive poolen er designet til at passe ind i de frodige, naturlige omgivelser, og der bliver spillet beroligende musik for at underbygge den afstressende og harmoniske stemning. Resortet har både thai massage, fodmassage og ansigtsbehandlinger. På den moderne restaurant kan du nyde mad for enhver smag fra det moderne fusionskøkken, mens du skuer ud over stranden og det turkisblå hav. Tæt på ”The Chill” ligger også Gaja Puri Resort & Spa og Kae Bae Garden Resort.

Lonely Beach

Sidste strand på vestkysten er Lonely Beach, der har fået sit navn, dengang den var en ubenyttet lille strand, som kun de ivrigste backpackere fandt frem til. Sådan er det dog ikke længere, hvor Lonely Beach ér besøgt, men fortsat kan byde på nogle af kystens roligste strande. Her er der strålende udsigt til det regnskovsklædte bjerglandskab ind mod midten af øen, og da det er en bred strand, er den også ideel at holde picnic på. Få kilometer syd for Lonely Beach går der færger ud til sydligt beliggende småøer og op til fastlandet.

Blandt resorterne her finder du Siam Beach Resort og Bhumiyama Beach Resort.


Bhumiyama Beach Resort

Bhumiyama ligger ikke langt fra ”The Chill”. Udover naturligvis strand og hav i sin nærhed har resortet et poolområde i flere niveauer og jacuzzi, hvor du kan slappe af og lade varmen og udsigten synke ind, mens dine muskler bliver masseret og blødgjort af vandet. Stedet kombinerer en fredfyldt stemning med luksus og delikat thai-mad. Få meter fra hotellet kan du let finde steder, hvor du kan opholde dig i idyllisk fred og ro for det øvrige liv på stranden. Der er desuden restaurant med havudsigt og der er transport til lufthavnen. I umiddelbar nærhed af Bumiyama Beach Resort ligger også Warapura Resort, blot en anelse længere sydpå.


Siam Beach Resort

Siam Beach Resort er sydligere beliggende på stranden bag nogle stejle bakker som gør, at trafikken ikke kommer tæt på. Du har derfor dejlig ro på Siam Beach Resort. Desuden er det sidste stop på dele-taxaernes linje og det sikrer, at stedet ikke er overrendt af besøgene. Nyd stilheden, brisen i palmerne og den farverige solnedgang og kast dig så over resortets friskfangede, grillede sea food eller smag på de veltilberedte lokale retter. For de yngre gæster er der 10-15 minutter nede af stranden små hytter, hvor drinks og natteliv kan nydes.

Bare lidt længere nede ad stranden er der yderligere tre resorter, nemlig Bailan Beach Resort, Warapuri Resort og Mercure Koh Chang Hide Away.

Fra det nordlige kystklima fuld af liv, ned over strande med sjove oplevelser, gode fiskesteder, områder med klipper og småøer ud for kysten - og til de helt fredelige og rolige strande i syd; der er fantastiske muligheder at vælge mellem, både hvad angår dejlige strande og anbefalelsesværdige resorter, når turen går til Koh Chang.

» book hoteller og resorts på Koh Chang her:

Find hotel:
Province :
THB USD EUR GBP AUD SEK
certified
Hotel name Hotel location Stars Rates / breakfast Promotions
Parama Koh Chang Koh Chang Tai   466 DKK incl. recommend
Mercure Koh Chang Koh Chang, Bai Lan Bay   212 DKK recommend
Kwaimaipar Orchid Resort Spa Koh Chang, Bai Lan Bay   166 DKK incl.
Koh Chang Bailan Beach Resort Koh Chang, Bai Lan Bay   132 DKK incl.
Bailan Hut Koh Chang, Bai Lan Bay   46 DKK
Tranquility Bay Residence Koh Chang, Bang Bao Bay   638 DKK incl. recommend
Nirvana Resort Koh Chang, Bang Bao Bay   398 DKK incl.
Resolution Resort Kohchang Koh Chang, Bang Bao Bay   209 DKK incl.
Koh Chang Boat Chalet Koh Chang, Bang Bao Bay   199 DKK incl.
Bang Bao Cliff View Resort Koh Chang, Bang Bao Bay   39 DKK
Sea View Resort & Spa Koh Chang, Kai Bae Beach   508 DKK incl. recommend
The Chill Resort and Spa Koh Chang Koh Chang, Kai Bae Beach   389 DKK incl. recommend
Gajapuri Resort & Spa Koh Chang, Kai Bae Beach   386 DKK incl. recommend
AWA Resort Koh Chang Koh Chang, Kai Bae Beach   319 DKK incl. recommend
Chang Park Resort Koh Chang, Kai Bae Beach   266 DKK incl. recommend
Kai Bae Beach Resort Koh Chang, Kai Bae Beach   211 DKK incl.
Kai Bae Beach Grand Ville Hotel Koh Chang, Kai Bae Beach   199 DKK
Kai Bae Hut Resort Koh Chang, Kai Bae Beach   199 DKK
Koh Chang Cliff Beach Resort Koh Chang, Kai Bae Beach   172 DKK incl.
Coral Resort Koh Chang, Kai Bae Beach   144 DKK incl.
KB Resort Koh Chang, Kai Bae Beach   119 DKK incl.
The Stage Koh Chang Koh Chang, Kai Bae Beach   118 DKK
Paradise Bungalow Koh Chang, Kai Bae Beach   93 DKK
Seabreeze Hotel Resort Koh Chang, Kai Bae Beach   86 DKK
Chokdee Resort Koh Chang, Kai Bae Beach   79 DKK
Keereeta Resort & Spa Koh Chang, Khai Mook Beach   234 DKK incl.
Baan Ton Rak Boutique Resort Koh Chang, Khai Mook Beach   212 DKK incl.
Koh Chang Resortel Koh Chang, Khai Mook Beach   156 DKK incl.
Chivapuri Beach Resort Koh Chang, Klong Kloi Beach   379 DKK incl. recommend
Chaipura Resort Koh Chang, Klong Kloi Beach   239 DKK incl.
Tropical Beach Resort Koh Chang, Klong Kloi Beach   133 DKK incl.
Centara Koh Chang Tropicana Resort Koh Chang, Klong Prao Beach   422 DKK incl.
Barali Beach Resort Koh Chang, Klong Prao Beach   412 DKK incl. recommend
The Dewa Koh Chang Koh Chang, Klong Prao Beach   407 DKK incl. recommend
Noren Resort Koh Chang, Klong Prao Beach   212 DKK incl.
THE EMERALDCOVE KOHCHANG Koh Chang, Klong Prao Beach   315 DKK incl. recommend
AANA Resort & Spa Koh Chang, Klong Prao Beach   299 DKK incl. recommend
Koh Chang Grand Cabana Hotel & Resort Koh Chang, Klong Prao Beach   281 DKK incl. recommend
Panviman Resort Koh Chang Koh Chang, Klong Prao Beach   276 DKK incl. recommend
Koh Chang Paradise Resort & Spa Koh Chang, Klong Prao Beach   238 DKK incl.
Koh Chang Resort & Spa Koh Chang, Klong Prao Beach   203 DKK incl.
Klong Prao Resort Koh Chang, Klong Prao Beach   194 DKK incl. recommend
V.J. SEARENITY Koh Chang Koh Chang, Klong Prao Beach   187 DKK incl.
Iyara Resort & Spa Koh Chang, Klong Prao Beach   159 DKK incl.
Ramayana Koh Chang Resort Koh Chang, Klong Prao Beach   178 DKK incl. recommend
Coconut Beach Resort Koh Chang, Klong Prao Beach   127 DKK incl. recommend
V.J. BED & Breakfast Koh Chang, Klong Prao Beach   94 DKK incl.
Aiyapura Resort & Spa Koh Chang, Klong Son Bay   372 DKK incl. recommend
Koh Chang Grand Orchid Resort Koh Chang, Klong Son Bay   186 DKK incl.
Kooncharaburi Resort Spa Koh Chang, Kongkang Bay   359 DKK incl. recommend
Na Tara Resort Koh Chang, Kongkang Bay   292 DKK recommend
Chai Chet Resort Koh Chang, Laem Chai Chet   199 DKK incl. recommend
Koh Chang Luxury Boutique Hotel Koh Chang, Laem Chai Chet   93 DKK
Koh Chang Thai Garden Hill Resort Koh Chang, Laem Chai Chet   159 DKK incl.
Nest Sense Resort Koh Chang, Lonely Beach   319 DKK incl. recommend
Bhumiyama Beach Resort Koh Chang, Lonely Beach   410 DKK incl. recommend
Siam Beach Resort Koh Chang, Lonely Beach   332 DKK incl.
The Spa Koh Chang Resort Koh Chang, Salak Kok Bay   252 DKK incl. recommend
Salakphet Seafood & Resort Koh Chang, Salak Phet Bay   79 DKK incl.
Koh Chang Fasai Resort Koh Chang, Supparod Bay   109 DKK
Koh Chang Kacha Resort & Spa Koh Chang, White Sand Beach   466 DKK incl. recommend
KC Grande Resort & Spa Koh Chang, White Sand Beach   392 DKK incl. recommend
Du-Talay Hotel Koh Chang Koh Chang, White Sand Beach   325 DKK incl. recommend
Mac Resort Koh Chang, White Sand Beach   273 DKK incl.
Top Resort Koh Chang, White Sand Beach   198 DKK incl.
Banpu Koh Chang Hotel Koh Chang, White Sand Beach   239 DKK incl.
Keeree Ele Hotel Koh Chang, White Sand Beach   239 DKK incl.
Koh Chang Lagoon Resort Koh Chang, White Sand Beach   212 DKK incl. recommend
Chang Buri Resort & Spa Koh Chang, White Sand Beach   203 DKK incl.
Chang Cliff Resort Koh Chang, White Sand Beach   197 DKK incl.
Koh Chang Grand View Resort Koh Chang, White Sand Beach   187 DKK incl.
Baan Saikao Hotel & Apartment Koh Chang, White Sand Beach   172 DKK
Jinda Resort Koh Chang, White Sand Beach   159 DKK incl.
Alina Grande Hotel & Resort Koh Chang, White Sand Beach   99 DKK incl.
PaddysPalms Resort Koh Chang, White Sand Beach   106 DKK incl.
High Season Resort Koh Kood   2533 DKK incl. recommend
Wendy The Pool Resort Koh Kood Koh Kood   1654 DKK incl.
Tinkerbell Privacy Resort Koh Kood   1290 DKK incl.
Captain Hook Resort Koh Kood   572 DKK incl.
Peter Pan Resort Koh Kood   551 DKK incl.
Away Koh Kood Koh Kood   532 DKK incl.
Shantaa Resort Koh Kood   469 DKK incl. recommend
Cham's House Koh Kood Koh Kood   431 DKK incl. recommend
Koh Kood Beach Resort Koh Kood   386 DKK incl.
The Beach Natural Resort Koh Kood   266 DKK incl. recommend
Koh Kood Resort Koh Kood   119 DKK incl.
Siam Beach Resort Koh Kood Koh Kood   93 DKK incl.
Islanda Resort Hotel Koh Mak   292 DKK incl. recommend
Seavana Beach Resort, Koh Mak Koh Mak   250 DKK incl.
Bamboo Hideaway Resort Koh Mak   239 DKK incl.
Koh Mak Buri Hut Natural Resort Koh Mak   239 DKK incl. recommend
Koh Mak Resort Koh Mak   226 DKK incl.
The Cinnamon Art Resort and Spa Koh Mak   207 DKK incl.
Sea Breeze @ Koh Mak Koh Mak   155 DKK incl. recommend
Makathanee Resort Koh Mak   133 DKK incl. recommend
Kham Nature Resort Koh Mak   159 DKK recommend
Koh Mak Cottage Koh Mak   66 DKK
Toscana Trad Hotel Trat, City   159 DKK incl.
Meet The Sea Resort Trat, Klong Yai   224 DKK incl. recommend
Banpu Resort & Spa Trat, Koh Pu Peninsula   170 DKK incl.
Mango Beach Resort Trat, Pailin Beach   266 DKK incl. recommend
Centara Chaan Talay Resort & Villas Trat, Tub Tim Beach   281 DKK
Remarks:
Rates for Kohchang hotels are subject to 7% VAT and 10% service charge.
provided by R24.org
preview

Hjem  

© www.kohchang.dk 2010-2014