Anbefalede hoteller og resorts på den thailandske ø Koh Chang

Hjem  

På Koh Changs vestlige side finder du en lang, skøn strandstrækning, hvor der findes adskillige luksuriøse og komfortable overnatningsmuligheder. De kan alle bryste sig af havudsigt og et fantastisk syn, når solen om aftenen synker ned i havet. Strækningen har fem strande som går fra nord mod syd og alle har sin egen charme og et pænt antal resorter. Her er vores anbefalinger til gode resorter at vælge.

White Sand Beach

White Sand Beach er en populær strand på Koh Chang og den livligste. Den strækker den sig fra en tange, der går ud i det nordvestlige hjørne og et stykke ned langs vestkysten. White Sand Beach er den strand, der er tættest på de tre færgelejer i nord, hvorfra du kan tage færger til fastlandet og stranden starter med et udsigtspunkt i nord. Den er også tæt på et af de steder inde i landet, hvor der er mulighed for at ride på elefanter.

Restauranter, pub'er, butikker og banker er lige ved hånden ude langs hovedvejen, som går mod øens sydlige ende og befinder sig tæt på stranden og resorterne. Når du går langs stranden vil du finde talrige butikker og boder med mad. På stranden er det muligt at spille volleyball og andre spil, da stranden er bred, og flere steder finder du små massagebikse.


KC Grande Hotel & Resort

KC Grande Hotel & Resort er et fir-stjernet hotel og det er placeret i den nordligste ende af stranden. Der er masser af muligheder for at slappe af og hygge sig på stranden med skøn udsigt til de blå bølger, men du er også tæt på livet ude ved hovedvejen med dens shopping-muligheder. KC Grande ligger helt ned til vandet og der er bungalows og værelser med havudsigt, udsigt til resortets egen anlagte have eller til de frodige grønne bjerge ind mod centrum af øen. De er alle luksuriøse og rummelige og du kan nyde dine aftensmåltider på hotellets sea food restaurant beliggende på selve stranden. Blandt hotellets faciliteter tæller blandt andet pool, jacuzzi, fitnessrum, sauna og et lille bibliotek, hvor ting som bøger, aviser og dvd'er kan lejes.

Nord for KC Grande ligger andre hoteller, blandt andet Baan Sansabay Resort.


Koh Chang Lagoon Resort

Syd for finder du Koh Chang Lagoon Resort, som byder på mad og drikke på stranden i aftentimerne. Stranden tilhørende resortet er 150 meter lang og på hotellet kan du vælge mellem hyggelige bungalows og rummelige, lyse hotelværelser. Du har rig lejlighed til at nyde havet fra hotellet for det når helt ned til vandet, hvor blot en smal stribe strand adskiller hotel og vand (afhængig af tidevandet veksler afstanden noget). Hotellet har restaurant, bar og konferencerum og ligger i gåafstand fra vejen, hvor der er yderligere mulighed for shopping og restaurantbesøg.


Koh Chang Kacha Resort & Spa

Et andet resort på White Sand Beach er Koh Chang Kacha Resort & Spa. Det ligger på den mellemste del af stranden og helt oppe ved vejen, men stadig tæt på vandet. Som navnet afslører, kan du på dette resort finde pleje for krop og sjæl ikke blot ved stranden og havet, men også i hotellets spa-afdeling. Hotellet er holdt i nyt thailandsk design og består af 89 værelser/bungalows, alle med skøn udsigt til enten strand eller frodig have og en del med egen udendørs terrasse. Her er også fitnesscenter, poolen er i to niveauer og med vandrutschebane, og der er karaoke-rum.

I nærheden af disse resorter ligger adskillige andre, såsom Mac Resort Hotel og Banpu Koh Chang.

Laem Chaiyachet

I den sydlige ende møder White Sand Beach stranden Laem Chaiyachet og her finder du Coconut Beach Resort.

Stranden befinder sig på en klippetange og her er ideelt at nyde såvel solnedgangen i vest som solopgangen over øens østlige side. Herudover er et populært fiskested, hvor du kan stå på klippegrunden og fiske, og der er bygget en fiskebro i nærheden. Samtidig kan du indtage synet af et par tropisk grønne klippeøer i det turkise vand ud for kysten.


Coconut Beach Resort

Coconut Beach Resort er bygget op om en tropisk have og har bungalows udsmykket og indrettet efter autentisk thailandsk stil. Eftersom det befinder sig nogenlunde midt på den vestlige kyst, finder du her et hotel i fredfyldte omgivelser og rig natur. Samtidig er der højst 15 minutters kørsel havnene i den nordlige ende af øen. Blot en gåtur på 50 meter bringer dig fra hotellet til den næste hvide sandstrand på kysten, Klong Prao Beach. En af dagene kan du eventuelt vælge at tage de ca. 3 km ind i landet, hvor et af øens brusende vandfald er at finde. Herfra kan du vandre videre til endnu et vandfald yderligere tre-fire kilometer ovre mod øens østlige side.

På den ene side er resortet en kort afstand derfra flankeret af Remark Cottage Resort og Jane Chalet Resort. En ganske kort distance mod syd finder du Koh Chang Paradise Resort, som du kan læse nærmere om i det følgende afsnit.

Klong Prao Beach

Den næste strand på kyststrækningen er Klong Prao Beach, som dækker den centrale del af kystområdet. Denne fire km lange strand er kendetegnet ved en idyllisk atmosfære med både hvid sandstrand og klippelandskab. Ligesom Laem Chaichayet befinder stranden sig tæt på øens vandfald inde i regnskoven midt på Koh Chang. Samtidig er der mulighed for elefant-trekking lige bag striben af hoteller, som ligger ud til stranden.

Stranden er delt i tre, dels af en udløber fra vandfaldet og længere sydpå af en kanal. Du har derfor her en unik lejlighed for at nyde vandet både i form af havet og floden. Der er gode muligheder for blandt andet at sejle i kano eller kajak og tage ud til de to nærliggende småøer, hvor der er særligt spændende at snorkle.


Panviman Resort

På stranden finder du Panviman Resort, som byder på en smuk og rolig atmosfære og forskellige spa behandlinger. De 50 værelser er situeret i en frodig, tropisk have og alle værelser har egen balkon og er rummelige. Der er mulighed for at sejle i kajak, køre mountainbike, snorkle og dykke og for guidede ture rundt på øen. På hotellet er der pool, jacuzzi, sauna, massage, bibliotek og udlejningskajakker. Stedet har en stor restaurant med havudsigt og mange forskellige retter. På særlige aftner serveres der grillet sea food på stranden foran hotellet.

Det ligger tæt på resortet Aana, som befinder sig på den anden side af den lagune, der skærer ind gennem landet fra havet, og Ramayana Resort er det næstnærmeste.


Koh Chang Paradise Resort & Spa

Beliggende på denne strand er også Koh Chang Paradise Resort & Spa, som er et hotel med 70 værelser og adskillige spa-faciliteter. Således kan du vælge mellem urtedampbad, holistisk eller ayurvedisk (indisk traditionel) massage, behandlinger der modvirker appelsinhud og gør huden fast, og du kan få ordnet negle og få voksbehandlinger. Alle værelser og bungalows har god udsigt. Hotellet tilbyder babysitting og har en læge på tilkaldevagt. Der er pool med tilhørende snack-bar og hotellets ene restaurant serverer grillet sea food. Den anden restaurant tilbereder udsøgt thailandsk mad og til tider mad fra andre lande.

Kae Bae Beach

Efter en kortere strækning kommer Kae Bae Beach, som bliver holdt med selskab af en del småøer spredt beliggende ud for kysten. Den ene lille ø, Koh Man Nai, kan du vade ud til, når det er lavvande og i havet omkring disse øer er der gode muligheder for dykning. Stranden ligger ikke langt fra den nord-sydgående vej og er så tæt kranset af palmetræer og anden bevoksning, at disse flere steder danner et udhæng over sandet, hvor du kan nyde skyggens kølighed og eventuelt holde picnic. Der er dog også masser af solrige områder, hvis du har lyst til at nyde varmen og forgylde din kulør. På stranden finder du et rigt udvalg af spisesteder, hvor lette måltider og drinks fås.


Koh Chang Cliff Beach Resort

I den nordlige ende af denne strand kan anbefales Koh Chang Cliff Beach Resort. Et hotel, der byder på frodig flora og fauna og dermed et rigt liv af fugle og aber i området. Hotellet benytter sig primært af personale bestående af økonomisk dårligt stillede personer fra nærområdet med det formål at skabe bedre vilkår for lokalbefolkningen. Hotellet har en pool på et klippefremspring, hvorfra du kan nyde solnedgangen optimalt. Resortet har selv en restaurant og der er mange restauranter i nærområdet. Mod nord grænser hotellet op til det 4,5-stjernede Amari Emerald Resort og mod syd Chang Park Resort & Spa.


The Chill Koh Chang

Dernæst kommer The Chill Koh Chang, som er holdt i en elegant og moderne stil. En forfriskende blå pool løber langs alle værelser, således at du med blot få skridt er ude ved poolen uanset, hvor på hotellet, du bor. Hele hotellet inklusive poolen er designet til at passe ind i de frodige, naturlige omgivelser, og der bliver spillet beroligende musik for at underbygge den afstressende og harmoniske stemning. Resortet har både thai massage, fodmassage og ansigtsbehandlinger. På den moderne restaurant kan du nyde mad for enhver smag fra det moderne fusionskøkken, mens du skuer ud over stranden og det turkisblå hav. Tæt på ”The Chill” ligger også Gaja Puri Resort & Spa og Kae Bae Garden Resort.

Lonely Beach

Sidste strand på vestkysten er Lonely Beach, der har fået sit navn, dengang den var en ubenyttet lille strand, som kun de ivrigste backpackere fandt frem til. Sådan er det dog ikke længere, hvor Lonely Beach ér besøgt, men fortsat kan byde på nogle af kystens roligste strande. Her er der strålende udsigt til det regnskovsklædte bjerglandskab ind mod midten af øen, og da det er en bred strand, er den også ideel at holde picnic på. Få kilometer syd for Lonely Beach går der færger ud til sydligt beliggende småøer og op til fastlandet.

Blandt resorterne her finder du Siam Beach Resort og Bhumiyama Beach Resort.


Bhumiyama Beach Resort

Bhumiyama ligger ikke langt fra ”The Chill”. Udover naturligvis strand og hav i sin nærhed har resortet et poolområde i flere niveauer og jacuzzi, hvor du kan slappe af og lade varmen og udsigten synke ind, mens dine muskler bliver masseret og blødgjort af vandet. Stedet kombinerer en fredfyldt stemning med luksus og delikat thai-mad. Få meter fra hotellet kan du let finde steder, hvor du kan opholde dig i idyllisk fred og ro for det øvrige liv på stranden. Der er desuden restaurant med havudsigt og der er transport til lufthavnen. I umiddelbar nærhed af Bumiyama Beach Resort ligger også Warapura Resort, blot en anelse længere sydpå.


Siam Beach Resort

Siam Beach Resort er sydligere beliggende på stranden bag nogle stejle bakker som gør, at trafikken ikke kommer tæt på. Du har derfor dejlig ro på Siam Beach Resort. Desuden er det sidste stop på dele-taxaernes linje og det sikrer, at stedet ikke er overrendt af besøgene. Nyd stilheden, brisen i palmerne og den farverige solnedgang og kast dig så over resortets friskfangede, grillede sea food eller smag på de veltilberedte lokale retter. For de yngre gæster er der 10-15 minutter nede af stranden små hytter, hvor drinks og natteliv kan nydes.

Bare lidt længere nede ad stranden er der yderligere tre resorter, nemlig Bailan Beach Resort, Warapuri Resort og Mercure Koh Chang Hide Away.

Fra det nordlige kystklima fuld af liv, ned over strande med sjove oplevelser, gode fiskesteder, områder med klipper og småøer ud for kysten - og til de helt fredelige og rolige strande i syd; der er fantastiske muligheder at vælge mellem, både hvad angår dejlige strande og anbefalelsesværdige resorter, når turen går til Koh Chang.

» book hoteller og resorts på Koh Chang her:

Find hotel:
Province :
THB USD EUR GBP AUD SEK
certified
Hotel name Hotel location Stars Rates / breakfast Promotions
Parama Koh Chang Koh Chang Tai   357 DKK incl. recommend
Mercure Koh Chang Koh Chang, Bai Lan Bay   229 DKK recommend
Kwaimaipar Orchid Resort Spa Koh Chang, Bai Lan Bay   159 DKK incl.
Koh Chang Bailan Beach Resort Koh Chang, Bai Lan Bay   121 DKK incl.
Bailan Hut Koh Chang, Bai Lan Bay   44 DKK
Tranquility Bay Residence Koh Chang, Bang Bao Bay   498 DKK incl. recommend
Nirvana Resort Koh Chang, Bang Bao Bay   217 DKK incl.
Resolution Resort Kohchang Koh Chang, Bang Bao Bay   165 DKK incl.
Aunchaleena Beachfront Resort Koh Chang, Bang Bao Bay   153 DKK incl.
Bang Bao Cliff View Resort Koh Chang, Bang Bao Bay   38 DKK
The Chill Resort and Spa Koh Chang Koh Chang, Kai Bae Beach   958 DKK incl. recommend
Gajapuri Resort & Spa Koh Chang, Kai Bae Beach   333 DKK incl. recommend
AWA Resort Koh Chang Koh Chang, Kai Bae Beach   300 DKK incl. recommend
Sea View Resort & Spa Koh Chang, Kai Bae Beach   321 DKK incl.
Kai Bae Beach Resort Koh Chang, Kai Bae Beach   204 DKK incl.
Chang Park Resort Koh Chang, Kai Bae Beach   197 DKK incl.
Koh Chang Cliff Beach Resort Koh Chang, Kai Bae Beach   164 DKK incl.
Kai Bae Hut Resort Koh Chang, Kai Bae Beach   153 DKK
Coral Resort Koh Chang, Kai Bae Beach   135 DKK incl.
Kai Bae Beach Grand Ville Hotel Koh Chang, Kai Bae Beach   127 DKK
KB Resort Koh Chang, Kai Bae Beach   115 DKK incl.
The Stage Koh Chang Koh Chang, Kai Bae Beach   108 DKK recommend
Seabreeze Hotel Resort Koh Chang, Kai Bae Beach   70 DKK
Chokdee Resort Koh Chang, Kai Bae Beach   64 DKK
Paradise Bungalow Koh Chang, Kai Bae Beach   64 DKK
Koh Chang Resortel Koh Chang, Khai Mook Beach   150 DKK incl. recommend
Keereeta Resort & Spa Koh Chang, Khai Mook Beach   150 DKK incl.
Baan Ton Rak Boutique Resort Koh Chang, Khai Mook Beach   115 DKK incl.
Chivapuri Beach Resort Koh Chang, Klong Kloi Beach   313 DKK incl. recommend
Chaipura Resort Koh Chang, Klong Kloi Beach   214 DKK incl.
Tropical Beach Resort Koh Chang, Klong Kloi Beach   102 DKK incl.
Centara Koh Chang Tropicana Resort Koh Chang, Klong Prao Beach   405 DKK incl.
Amari Emerald Cove Koh Chang, Klong Prao Beach   302 DKK incl. recommend
The Dewa Koh Chang Koh Chang, Klong Prao Beach   293 DKK incl. recommend
Barali Beach Resort Koh Chang, Klong Prao Beach   285 DKK incl. recommend
Panviman Resort Koh Chang Koh Chang, Klong Prao Beach   287 DKK incl. recommend
Koh Chang Grand Cabana Hotel & Resort Koh Chang, Klong Prao Beach   224 DKK incl.
Koh Chang Paradise Resort & Spa Koh Chang, Klong Prao Beach   204 DKK incl.
AANA Resort & Spa Koh Chang, Klong Prao Beach   197 DKK incl. recommend
Noren Resort Koh Chang, Klong Prao Beach   191 DKK incl.
V.J. SEARENITY Koh Chang Koh Chang, Klong Prao Beach   179 DKK incl.
Klong Prao Resort Koh Chang, Klong Prao Beach   178 DKK incl. recommend
Koh Chang Resort & Spa Koh Chang, Klong Prao Beach   164 DKK incl.
Iyara Resort & Spa Koh Chang, Klong Prao Beach   153 DKK incl.
Ramayana Koh Chang Resort Koh Chang, Klong Prao Beach   153 DKK incl. recommend
Coconut Beach Resort Koh Chang, Klong Prao Beach   120 DKK incl. recommend
V.J. BED & Breakfast Koh Chang, Klong Prao Beach   90 DKK incl.
Aiyapura Resort & Spa Koh Chang, Klong Son Bay   255 DKK incl. recommend
Koh Chang Grand Orchid Resort Koh Chang, Klong Son Bay   178 DKK incl.
Na Tara Resort Koh Chang, Kongkang Bay   280 DKK recommend
Kooncharaburi Resort Spa Koh Chang, Kongkang Bay   273 DKK incl. recommend
Koh Chang Luxury Boutique Hotel Koh Chang, Laem Chai Chet   89 DKK
Bhumiyama Beach Resort Koh Chang, Lonely Beach   233 DKK incl. recommend
Siam Beach Resort Koh Chang, Lonely Beach   161 DKK incl.
Salakphet Seafood & Resort Koh Chang, Salak Phet Bay   61 DKK incl.
Koh Chang Fasai Resort Koh Chang, Supparod Bay   75 DKK
Koh Chang Kacha Resort & Spa Koh Chang, White Sand Beach   268 DKK incl. recommend
KC Grande Resort & Spa Koh Chang, White Sand Beach   263 DKK incl. recommend
Koh Chang Lagoon Resort Koh Chang, White Sand Beach   204 DKK incl.
Mac Resort Koh Chang, White Sand Beach   195 DKK incl. recommend
Chang Buri Resort & Spa Koh Chang, White Sand Beach   187 DKK incl.
Banpu Koh Chang Hotel Koh Chang, White Sand Beach   162 DKK incl.
Jinda Resort Koh Chang, White Sand Beach   153 DKK incl.
Chang Cliff Resort Koh Chang, White Sand Beach   147 DKK incl. recommend
Baan Saikao Hotel & Apartment Koh Chang, White Sand Beach   127 DKK
Keeree Ele Hotel Koh Chang, White Sand Beach   127 DKK incl.
Koh Chang Grand View Resort Koh Chang, White Sand Beach   126 DKK incl. recommend
Alina Grande Hotel & Resort Koh Chang, White Sand Beach   95 DKK incl.
Wendy The Pool Resort Koh Kood Koh Kood   1532 DKK incl.
Tinkerbell Privacy Resort Koh Kood   1277 DKK incl.
Away Koh Kood Koh Kood   485 DKK incl. recommend
Shantaa Resort Koh Kood   450 DKK incl.
Peter Pan Resort Koh Kood   435 DKK incl.
Captain Hook Resort Koh Kood   549 DKK incl.
Cham's House Koh Kood Koh Kood   421 DKK incl. recommend
Koh Kood Beach Resort Koh Kood   319 DKK incl.
Koh Kood Resort Koh Kood   102 DKK incl. recommend
Bamboo Hideaway Resort Koh Mak   306 DKK incl.
Islanda Resort Hotel Koh Mak   280 DKK incl.
Koh Mak Resort Koh Mak   204 DKK incl.
The Cinnamon Art Resort and Spa Koh Mak   191 DKK incl. recommend
Koh Mak Buri Hut Natural Resort Koh Mak   191 DKK incl.
Sea Breeze @ Koh Mak Koh Mak   153 DKK incl. recommend
Makathanee Resort Koh Mak   127 DKK incl. recommend
Kham Nature Resort Koh Mak   107 DKK
Toscana Trad Hotel Trat, City   153 DKK incl. recommend
Meet The Sea Resort Trat, Klong Yai   150 DKK incl.
Banpu Resort & Spa Trat, Koh Pu Peninsula   143 DKK incl.
Mango Beach Resort Trat, Pailin Beach   217 DKK incl.
Centara Chaan Talay Resort & Villas Trat, Tub Tim Beach   270 DKK
Remarks:
Rates for Kohchang hotels are subject to 7% VAT and 10% service charge.
provided by R24.org
preview

Hjem  

© www.kohchang.dk 2010-2014