Anbefalede hoteller og resorts på den thailandske ø Koh Chang

Hjem  

På Koh Changs vestlige side finder du en lang, skøn strandstrækning, hvor der findes adskillige luksuriøse og komfortable overnatningsmuligheder. De kan alle bryste sig af havudsigt og et fantastisk syn, når solen om aftenen synker ned i havet. Strækningen har fem strande som går fra nord mod syd og alle har sin egen charme og et pænt antal resorter. Her er vores anbefalinger til gode resorter at vælge.

White Sand Beach

White Sand Beach er en populær strand på Koh Chang og den livligste. Den strækker den sig fra en tange, der går ud i det nordvestlige hjørne og et stykke ned langs vestkysten. White Sand Beach er den strand, der er tættest på de tre færgelejer i nord, hvorfra du kan tage færger til fastlandet og stranden starter med et udsigtspunkt i nord. Den er også tæt på et af de steder inde i landet, hvor der er mulighed for at ride på elefanter.

Restauranter, pub'er, butikker og banker er lige ved hånden ude langs hovedvejen, som går mod øens sydlige ende og befinder sig tæt på stranden og resorterne. Når du går langs stranden vil du finde talrige butikker og boder med mad. På stranden er det muligt at spille volleyball og andre spil, da stranden er bred, og flere steder finder du små massagebikse.


KC Grande Hotel & Resort

KC Grande Hotel & Resort er et fir-stjernet hotel og det er placeret i den nordligste ende af stranden. Der er masser af muligheder for at slappe af og hygge sig på stranden med skøn udsigt til de blå bølger, men du er også tæt på livet ude ved hovedvejen med dens shopping-muligheder. KC Grande ligger helt ned til vandet og der er bungalows og værelser med havudsigt, udsigt til resortets egen anlagte have eller til de frodige grønne bjerge ind mod centrum af øen. De er alle luksuriøse og rummelige og du kan nyde dine aftensmåltider på hotellets sea food restaurant beliggende på selve stranden. Blandt hotellets faciliteter tæller blandt andet pool, jacuzzi, fitnessrum, sauna og et lille bibliotek, hvor ting som bøger, aviser og dvd'er kan lejes.

Nord for KC Grande ligger andre hoteller, blandt andet Baan Sansabay Resort.


Koh Chang Lagoon Resort

Syd for finder du Koh Chang Lagoon Resort, som byder på mad og drikke på stranden i aftentimerne. Stranden tilhørende resortet er 150 meter lang og på hotellet kan du vælge mellem hyggelige bungalows og rummelige, lyse hotelværelser. Du har rig lejlighed til at nyde havet fra hotellet for det når helt ned til vandet, hvor blot en smal stribe strand adskiller hotel og vand (afhængig af tidevandet veksler afstanden noget). Hotellet har restaurant, bar og konferencerum og ligger i gåafstand fra vejen, hvor der er yderligere mulighed for shopping og restaurantbesøg.


Koh Chang Kacha Resort & Spa

Et andet resort på White Sand Beach er Koh Chang Kacha Resort & Spa. Det ligger på den mellemste del af stranden og helt oppe ved vejen, men stadig tæt på vandet. Som navnet afslører, kan du på dette resort finde pleje for krop og sjæl ikke blot ved stranden og havet, men også i hotellets spa-afdeling. Hotellet er holdt i nyt thailandsk design og består af 89 værelser/bungalows, alle med skøn udsigt til enten strand eller frodig have og en del med egen udendørs terrasse. Her er også fitnesscenter, poolen er i to niveauer og med vandrutschebane, og der er karaoke-rum.

I nærheden af disse resorter ligger adskillige andre, såsom Mac Resort Hotel og Banpu Koh Chang.

Laem Chaiyachet

I den sydlige ende møder White Sand Beach stranden Laem Chaiyachet og her finder du Coconut Beach Resort.

Stranden befinder sig på en klippetange og her er ideelt at nyde såvel solnedgangen i vest som solopgangen over øens østlige side. Herudover er et populært fiskested, hvor du kan stå på klippegrunden og fiske, og der er bygget en fiskebro i nærheden. Samtidig kan du indtage synet af et par tropisk grønne klippeøer i det turkise vand ud for kysten.


Coconut Beach Resort

Coconut Beach Resort er bygget op om en tropisk have og har bungalows udsmykket og indrettet efter autentisk thailandsk stil. Eftersom det befinder sig nogenlunde midt på den vestlige kyst, finder du her et hotel i fredfyldte omgivelser og rig natur. Samtidig er der højst 15 minutters kørsel havnene i den nordlige ende af øen. Blot en gåtur på 50 meter bringer dig fra hotellet til den næste hvide sandstrand på kysten, Klong Prao Beach. En af dagene kan du eventuelt vælge at tage de ca. 3 km ind i landet, hvor et af øens brusende vandfald er at finde. Herfra kan du vandre videre til endnu et vandfald yderligere tre-fire kilometer ovre mod øens østlige side.

På den ene side er resortet en kort afstand derfra flankeret af Remark Cottage Resort og Jane Chalet Resort. En ganske kort distance mod syd finder du Koh Chang Paradise Resort, som du kan læse nærmere om i det følgende afsnit.

Klong Prao Beach

Den næste strand på kyststrækningen er Klong Prao Beach, som dækker den centrale del af kystområdet. Denne fire km lange strand er kendetegnet ved en idyllisk atmosfære med både hvid sandstrand og klippelandskab. Ligesom Laem Chaichayet befinder stranden sig tæt på øens vandfald inde i regnskoven midt på Koh Chang. Samtidig er der mulighed for elefant-trekking lige bag striben af hoteller, som ligger ud til stranden.

Stranden er delt i tre, dels af en udløber fra vandfaldet og længere sydpå af en kanal. Du har derfor her en unik lejlighed for at nyde vandet både i form af havet og floden. Der er gode muligheder for blandt andet at sejle i kano eller kajak og tage ud til de to nærliggende småøer, hvor der er særligt spændende at snorkle.


Panviman Resort

På stranden finder du Panviman Resort, som byder på en smuk og rolig atmosfære og forskellige spa behandlinger. De 50 værelser er situeret i en frodig, tropisk have og alle værelser har egen balkon og er rummelige. Der er mulighed for at sejle i kajak, køre mountainbike, snorkle og dykke og for guidede ture rundt på øen. På hotellet er der pool, jacuzzi, sauna, massage, bibliotek og udlejningskajakker. Stedet har en stor restaurant med havudsigt og mange forskellige retter. På særlige aftner serveres der grillet sea food på stranden foran hotellet.

Det ligger tæt på resortet Aana, som befinder sig på den anden side af den lagune, der skærer ind gennem landet fra havet, og Ramayana Resort er det næstnærmeste.


Koh Chang Paradise Resort & Spa

Beliggende på denne strand er også Koh Chang Paradise Resort & Spa, som er et hotel med 70 værelser og adskillige spa-faciliteter. Således kan du vælge mellem urtedampbad, holistisk eller ayurvedisk (indisk traditionel) massage, behandlinger der modvirker appelsinhud og gør huden fast, og du kan få ordnet negle og få voksbehandlinger. Alle værelser og bungalows har god udsigt. Hotellet tilbyder babysitting og har en læge på tilkaldevagt. Der er pool med tilhørende snack-bar og hotellets ene restaurant serverer grillet sea food. Den anden restaurant tilbereder udsøgt thailandsk mad og til tider mad fra andre lande.

Kae Bae Beach

Efter en kortere strækning kommer Kae Bae Beach, som bliver holdt med selskab af en del småøer spredt beliggende ud for kysten. Den ene lille ø, Koh Man Nai, kan du vade ud til, når det er lavvande og i havet omkring disse øer er der gode muligheder for dykning. Stranden ligger ikke langt fra den nord-sydgående vej og er så tæt kranset af palmetræer og anden bevoksning, at disse flere steder danner et udhæng over sandet, hvor du kan nyde skyggens kølighed og eventuelt holde picnic. Der er dog også masser af solrige områder, hvis du har lyst til at nyde varmen og forgylde din kulør. På stranden finder du et rigt udvalg af spisesteder, hvor lette måltider og drinks fås.


Koh Chang Cliff Beach Resort

I den nordlige ende af denne strand kan anbefales Koh Chang Cliff Beach Resort. Et hotel, der byder på frodig flora og fauna og dermed et rigt liv af fugle og aber i området. Hotellet benytter sig primært af personale bestående af økonomisk dårligt stillede personer fra nærområdet med det formål at skabe bedre vilkår for lokalbefolkningen. Hotellet har en pool på et klippefremspring, hvorfra du kan nyde solnedgangen optimalt. Resortet har selv en restaurant og der er mange restauranter i nærområdet. Mod nord grænser hotellet op til det 4,5-stjernede Amari Emerald Resort og mod syd Chang Park Resort & Spa.


The Chill Koh Chang

Dernæst kommer The Chill Koh Chang, som er holdt i en elegant og moderne stil. En forfriskende blå pool løber langs alle værelser, således at du med blot få skridt er ude ved poolen uanset, hvor på hotellet, du bor. Hele hotellet inklusive poolen er designet til at passe ind i de frodige, naturlige omgivelser, og der bliver spillet beroligende musik for at underbygge den afstressende og harmoniske stemning. Resortet har både thai massage, fodmassage og ansigtsbehandlinger. På den moderne restaurant kan du nyde mad for enhver smag fra det moderne fusionskøkken, mens du skuer ud over stranden og det turkisblå hav. Tæt på ”The Chill” ligger også Gaja Puri Resort & Spa og Kae Bae Garden Resort.

Lonely Beach

Sidste strand på vestkysten er Lonely Beach, der har fået sit navn, dengang den var en ubenyttet lille strand, som kun de ivrigste backpackere fandt frem til. Sådan er det dog ikke længere, hvor Lonely Beach ér besøgt, men fortsat kan byde på nogle af kystens roligste strande. Her er der strålende udsigt til det regnskovsklædte bjerglandskab ind mod midten af øen, og da det er en bred strand, er den også ideel at holde picnic på. Få kilometer syd for Lonely Beach går der færger ud til sydligt beliggende småøer og op til fastlandet.

Blandt resorterne her finder du Siam Beach Resort og Bhumiyama Beach Resort.


Bhumiyama Beach Resort

Bhumiyama ligger ikke langt fra ”The Chill”. Udover naturligvis strand og hav i sin nærhed har resortet et poolområde i flere niveauer og jacuzzi, hvor du kan slappe af og lade varmen og udsigten synke ind, mens dine muskler bliver masseret og blødgjort af vandet. Stedet kombinerer en fredfyldt stemning med luksus og delikat thai-mad. Få meter fra hotellet kan du let finde steder, hvor du kan opholde dig i idyllisk fred og ro for det øvrige liv på stranden. Der er desuden restaurant med havudsigt og der er transport til lufthavnen. I umiddelbar nærhed af Bumiyama Beach Resort ligger også Warapura Resort, blot en anelse længere sydpå.


Siam Beach Resort

Siam Beach Resort er sydligere beliggende på stranden bag nogle stejle bakker som gør, at trafikken ikke kommer tæt på. Du har derfor dejlig ro på Siam Beach Resort. Desuden er det sidste stop på dele-taxaernes linje og det sikrer, at stedet ikke er overrendt af besøgene. Nyd stilheden, brisen i palmerne og den farverige solnedgang og kast dig så over resortets friskfangede, grillede sea food eller smag på de veltilberedte lokale retter. For de yngre gæster er der 10-15 minutter nede af stranden små hytter, hvor drinks og natteliv kan nydes.

Bare lidt længere nede ad stranden er der yderligere tre resorter, nemlig Bailan Beach Resort, Warapuri Resort og Mercure Koh Chang Hide Away.

Fra det nordlige kystklima fuld af liv, ned over strande med sjove oplevelser, gode fiskesteder, områder med klipper og småøer ud for kysten - og til de helt fredelige og rolige strande i syd; der er fantastiske muligheder at vælge mellem, både hvad angår dejlige strande og anbefalelsesværdige resorter, når turen går til Koh Chang.

» book hoteller og resorts på Koh Chang her:

Find hotel:
Province :
THB USD EUR GBP AUD SEK
certified
Hotel name Hotel location Stars Rates / breakfast Promotions
Parama Koh Chang Koh Chang Tai   311 kr incl.
Koh Chang Bailan Beach Resort Koh Chang, Bai Lan Bay   164 kr incl.
Bailan Hut Koh Chang, Bai Lan Bay   63 kr recommend
Resolution Resort Kohchang Koh Chang, Bang Bao Bay   262 kr incl. recommend
Koh Chang Boat Chalet Koh Chang, Bang Bao Bay   127 kr incl.
Bang Bao Cliff View Resort Koh Chang, Bang Bao Bay   71 kr
The Chill Resort and Spa Koh Chang Koh Chang, Kai Bae Beach   920 kr incl. recommend
Gajapuri Resort & Spa Koh Chang, Kai Bae Beach   381 kr incl. recommend
The White Knot Koh Chang, Kai Bae Beach   381 kr incl.
Koh Chang Cliff Beach Resort Koh Chang, Kai Bae Beach   182 kr incl. recommend
Sea View Resort & Spa Koh Chang, Kai Bae Beach   283 kr incl. recommend
Sunset Beach Koh Chang Koh Chang, Kai Bae Beach   254 kr incl. recommend
Kai Bae Beach Resort Koh Chang, Kai Bae Beach   217 kr incl. recommend
AWA Resort Koh Chang Koh Chang, Kai Bae Beach   509 kr incl. recommend
Kai Bae Hut Resort Koh Chang, Kai Bae Beach   169 kr
Coral Resort Koh Chang, Kai Bae Beach   150 kr incl.
The Stage Koh Chang Koh Chang, Kai Bae Beach   134 kr
Paradise Bungalow Koh Chang, Kai Bae Beach   79 kr
Seabreeze Hotel Resort Koh Chang, Kai Bae Beach   92 kr
Koh Chang Resortel Koh Chang, Khai Mook Beach   275 kr incl.
Baan Ton Rak Boutique Resort Koh Chang, Khai Mook Beach   226 kr incl.
Keereeta Resort & Spa Koh Chang, Khai Mook Beach   150 kr incl.
TP Hut Bungalows Koh Chang, Khai Mook Beach   71 kr recommend
Chivapuri Beach Resort Koh Chang, Klong Kloi Beach   693 kr incl. recommend
Bhu-Tarn Koh Chang Resort & Spa Koh Chang, Klong Prao Beach   566 kr incl. recommend
Santhiya Tree Koh Chang Resort Koh Chang, Klong Prao Beach   498 kr incl.
Barali Beach Resort Koh Chang, Klong Prao Beach   849 kr incl. recommend
Centara Koh Chang Tropicana Resort Koh Chang, Klong Prao Beach   382 kr incl. recommend
The Emerald Cove Koh Chang Koh Chang, Klong Prao Beach   366 kr incl. recommend
Koh Chang Paradise Resort & Spa Koh Chang, Klong Prao Beach   353 kr incl.
AANA Resort & Spa Koh Chang, Klong Prao Beach   216 kr incl. recommend
The Dewa Koh Chang Koh Chang, Klong Prao Beach   285 kr incl. recommend
Noren Resort Koh Chang, Klong Prao Beach   254 kr incl.
Koh Chang Grand Cabana Hotel & Resort Koh Chang, Klong Prao Beach   249 kr incl.
Klong Prao Resort Koh Chang, Klong Prao Beach   233 kr incl. recommend
V.J. SEARENITY Koh Chang Koh Chang, Klong Prao Beach   233 kr incl.
Flora I Talay Koh Chang, Klong Prao Beach   205 kr incl.
Coconut Beach Resort Koh Chang, Klong Prao Beach   152 kr incl. recommend
Koh Chang Resort & Spa Koh Chang, Klong Prao Beach   150 kr incl.
Iyara Resort & Spa Koh Chang, Klong Prao Beach   133 kr incl.
The Gallery At Koh Chang Koh Chang, Klong Prao Beach   121 kr incl. recommend
Ramayana Koh Chang Resort Koh Chang, Klong Prao Beach   113 kr incl. recommend
V.J. BED & Breakfast Koh Chang, Klong Prao Beach   100 kr incl.
Pajamas Koh Chang Hostel Koh Chang, Klong Prao Beach   59 kr incl.
Siam Royal View Apartments Koh Chang, Klong Son Bay   495 kr recommend
The Aiyapura Koh Chang Koh Chang, Klong Son Bay   438 kr incl. recommend
Koh Chang Grand Orchid Resort Koh Chang, Klong Son Bay   169 kr incl.
Na Tara Resort Koh Chang, Kongkang Bay   353 kr recommend
Kooncharaburi Resort Koh Chang, Kongkang Bay   381 kr incl. recommend
Chai Chet Resort Koh Chang, Laem Chai Chet   182 kr incl. recommend
Koh Chang Thai Garden Hill Resort Koh Chang, Laem Chai Chet   127 kr incl.
Koh Chang Luxury Boutique Hotel Koh Chang, Laem Chai Chet   99 kr
Bhumiyama Beach Resort Koh Chang, Lonely Beach   381 kr incl. recommend
Nest Sense Resort Koh Chang, Lonely Beach   353 kr incl. recommend
Siam Beach Resort Koh Chang, Lonely Beach   99 kr incl.
Exotic Bungalows Koh Chang, Lonely Beach   71 kr incl.
The Spa Koh Chang Resort Koh Chang, Salak Kok Bay   206 kr incl. recommend
Koh Chang Fasai Resort Koh Chang, Supparod Bay   83 kr
KC Grande Resort & Spa Koh Chang, White Sand Beach   495 kr incl. recommend
Koh Chang Lagoon Resort Koh Chang, White Sand Beach   466 kr incl. recommend
Chang Buri Resort & Spa Koh Chang, White Sand Beach   254 kr incl.
Kacha Resort & Spa Koh Chang Koh Chang, White Sand Beach   327 kr incl. recommend
White Sand Princess Hotel Koh Chang, White Sand Beach   319 kr incl. recommend
Baan Saikao Hotel & Apartment Koh Chang, White Sand Beach   212 kr recommend
Du-Talay Hotel Koh Chang Koh Chang, White Sand Beach   389 kr incl. recommend
Jinda Resort Koh Chang, White Sand Beach   212 kr incl.
Koh Chang Grand View Resort Koh Chang, White Sand Beach   155 kr incl. recommend
Banpu Koh Chang Hotel Koh Chang, White Sand Beach   254 kr incl.
Mac Resort Koh Chang, White Sand Beach   212 kr incl.
Keeree Ele Hotel Koh Chang, White Sand Beach   169 kr incl. recommend
Top Resort Koh Chang, White Sand Beach   155 kr incl.
Alina Grande Hotel & Resort Koh Chang, White Sand Beach   133 kr incl. recommend
SP. Place Hotel Koh Chang, White Sand Beach   99 kr
PaddysPalms Resort Koh Chang, White Sand Beach   113 kr incl.
Chang Cliff Resort Koh Chang, White Sand Beach   105 kr incl. recommend
High Season Pool Villa & Spa Koh Kood   1511 kr incl. recommend
Cham's House Koh Kood Koh Kood   1124 kr incl. recommend
Tinkerbell Resort Koh Kood   842 kr incl.
Wendy The Pool Resort Koh Kood Koh Kood   814 kr incl.
The Beach Natural Resort Koh Kood   628 kr incl. recommend
Away Koh Kood Koh Kood   568 kr incl. recommend
Shantaa Resort Koh Kood   528 kr incl. recommend
Koh Kood Beach Resort Koh Kood   410 kr incl.
Captain Hook Resort Koh Kood   349 kr incl.
Peter Pan Resort Koh Kood   345 kr incl.
Koh Kood Resort Koh Kood   219 kr incl.
Siam Beach Resort Koh Kood Koh Kood   99 kr incl.
The Cinnamon Art Resort and Spa Koh Mak   260 kr incl.
Seavana Beach Resort, Koh Mak Koh Mak   308 kr incl.
Islanda Resort Hotel Koh Mak   305 kr incl. recommend
Koh Mak Resort Koh Mak   266 kr incl.
Makathanee Resort Koh Mak   198 kr incl. recommend
Sea Breeze @ Koh Mak Koh Mak   195 kr incl. recommend
Borai Resort Trat, Borai District   113 kr incl. recommend
Chivapuri Residence, Trat Trat, City   134 kr incl. recommend
Toscana Trad Hotel Trat, City   120 kr incl.
Baan Rim Nam Resort Trat, City   0 kr incl.
Palm Suay Resort Trat, Khao Saming   120 kr incl.
Meet The Sea Resort Trat, Klong Yai   249 kr incl. recommend
Banpu Resort Trat Trat, Koh Pu Peninsula   181 kr incl.
Mango Beach Resort Trat, Pailin Beach   318 kr incl.
Centara Chaan Talay Resort & Villas Trat, Tub Tim Beach   300 kr
Remarks:
Rates for Kohchang hotels are subject to 7% VAT and 10% service charge.
provided by R24.org
preview

Hjem  

© www.kohchang.dk 2010-2018